VORES LEDIGE STILLINGER

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i vækst, hvor vores dygtige og engagerede medarbejdere er det vigtigste aktiv, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om mulighederne

Ledige stillinger

Vi har masser af spændende opgaver hos vore mange eksisterende og nye kunder, og vi søger derfor pt. flere dygtige kollegaer til vores team.

Se vore ledige stillinger nedenfor og tøv ikke med at kontakte os, for en helt uforpligtende drøftelse af mulighederne hos NAV-Vision. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på job@nav-vision.dk 

Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Mission

Vi er katalysator for vækst og realisering af ambitiøse kunders forretningspotentiale gennem dedikerede og troværdige medarbejdere

Vision

Vi gør det enkelt at understøtte komplekse forretningsprocesser gennem innovative og værdiskabende IT-forretningsløsninger

Vores værdier

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft Dynamics branchen – en arbejdsplads, hvor teknologierne, det faglige fællesskab og ønsket om at levere den bedst mulige kundeservice er i fælles fokus.

Vi har ikke travlt med at blive størst hurtigst muligt. Vi ønsker en afbalanceret vækst mellem kunder, medarbejdere og kompetencer, således vi kan holde fast i vores vigtigste målsætning om at levere de rigtige løsninger til vore kunder via kompetente og værdiskabende medarbejdere.

Vores fokus ligger på at bygge et solidt og langtidsholdbart fundament baseret på en stærk og kompetent organisation, der kan understøtte den fortsat stigende tilgang af nye kunder.

Vi stræber efter at levere den optimale kundeservice hver eneste dag, og kan se en tydelig effekt i både tilfredsheden hos vore eksisterende kunder og i tilgangen af nye kunder, der bliver anbefalet at tage kontakt til NAV-Vision.

Vi har en række stærke værdier og ved, at vore medarbejdere er vores vigtigste aktiv for fremtiden.

Vores fokus på medarbejdertrivsel og gode rammer på arbejdspladsen er derfor noget af det, der står højst på vores agenda hver eneste dag.

Lad os derfor gerne tage en ganske uforpligtende snak om dine ønsker til fremtiden og se om, der kan være basis for et godt fremtidigt samarbejde hos en spændende virksomhed i fortsat vækst.

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at få vist hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.