Søg
Close this search box.

VORES HISTORIE

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft partnerkanalen – en arbejdsplads, hvor løsningerne, det faglige fællesskab og ønsket om at levere den bedst mulige kundeservice er i fokus hver eneste dag

Fremtiden byder på fortsat vækst

Vi ønsker at holde os 100% til vores vision og værdier, om at være tæt på vore kunder i dagligdagen og levere til kundens absolutte tilfredshed. Hver eneste kunde hos NAV-Vision skal føle sig prioriteret og serviceret til den fulde tilfredshed, og vi går ikke på kompromis med eksisterende kunder for at få nye kunder.

Denne grundlæggende forretningstilgang er et fundamental parameter for, at NAV-Vision kan fastholde den positive udvikling af både virksomhedens kundegrundlag og medarbejdere samtidigt med, at virksomhedens indtjening udvikler sig i samme positive retning som den har gjort lige fra virksomhedens start.

2022
10 års jubilæum og 2025 strategiplan

I december 2022 kunne NAV-Vision fejre 10 års jubilæum. Udover fejringen med alle vores skønne medarbejdere, så bød det også på jubilæum med en lang række loyale kunder, som har fulgt os siden virksomhedens opstart.

Vi gennemførte ligeledes en strategiproces for perioden 2022-2025, som på alle parametre sigter efter at fortsætte den positive og profitable udvikling vi har haft siden starten. 

Vi kender således alle planen for de kommende år og er overbeviste om at vi kommer til at levere på den.

Markedet er fortsat godt og vi har en bund solid virksomhed der er klar til en fortsat vækst de kommende år. 

2021
Vi er klar til næste fase i vækstplanen

NAV-Vision har netop afsluttet endnu er succesfuldt regnskabår, hvor vi på trods af Covid-19 endnu engang leverede på alle parametre. Vi var faktisk i den positive situation af Covid-19 på ingen måde endte med, at påvirke vores belægning eller fortsatte kundetilgang.

Vi har nu etableret en veldreven og profitabel virksomhed med mange gode og loyale kunder og ikke mindst medarbejdere, som er grundlaget for at tage det næste skridt i vores vækstplan.

Perspektiverne for fremtiden ser derfor særdeles gode ud og vi kan allerede nu se ind i mange spændende kundeopgaver, og får stadig masser af henvendelser fra nye kunder, som ønsker os som deres fremtidige Microsoft partner.

2020
Fortsat vækst, Børsen Gazelle udnævnelse for 3. år i træk og Microsoft Gold Partner status

På trods af svære samfundsmæssige vilkår som følge af Covid-19 formåede NAV-Vision endnu engang, at afslutte et særdeles tilfredsstillende regnskabsår med vækst på stort set alle parametre.

Investeringerne fra det foregående regnskabsår viste sig, at bære frugt og danne et solidt afsæt i væksten indenfor de nye Extension-baserede Business Central løsninger – både OnPremise og Cloud. Derudover fortsætter væksten indenfor Power BI løsninger ligeledes blandt både den eksisterende kundebase og helt nye kunder.

Dette resulterede således også i en Børsen Gazelle udnævnelse for 3. år i træk, samt at NAV-Vision nu også har højeste status hos Microsoft som “Microsoft Gold ERP Partner”.

Forventningerne til det nye år er således også en fortsat vækst på både medarbejder- og kundesiden.

2019
Tilfredsstillende resultat på tros af lidt investeringer i fremtiden og endnu en fortjent Børsen Gazelle udnævnelse

NAV -Vision har i dette regnskabsår fortsat vores fremgang på både omsætning og bruttofortjeneste, i forhold til forrige regnskabsår. Dette understreger den særdeles positive og kontrollerede vækstplan vi fortsat effektuerer på.

2019 blev som forventet året hvor Microsoft Business Central løsning for alvor tog fart, og NAV-Vision har således også investeret massivt i kompetencer og de første projekter på både OnPremise versionen og Cloud versionen. Vi er således særdeles godt rustede til at vejlede og migrere vores mange kunder til den nye Business Central Extension arkitektur på enten OnPremise eller Cloud versionen i fremtiden.

Vi fortsætter således vores planer om fortsat vækst og forventer med lanceringen af Business Central, og den fortsatte stigende efterspørgsel efter Power BI-løsninger et rigtigt godt marked fremadrettet.

Endeligt er vi naturligvis stolte over at få vores 2. Børsen Gazelle kåring i træk, som vidner om vækst i alle år siden virksomhedens opstart i 2013.

2018
Rekordregnskab, Børsen Gazelle og store forventninger til den nye "Business Central" løsning

Microsoft har annonceret at den nye Microsoft Dynamics NAV løsning hedder Dynamics 365 Business Central.

Dynamics 365 Business Central blev den 14. april 2018 frigivet i 14 lande – herunder Danmark – som en såkaldt “Cloud baseret løsning”, og man forventer at den tilsvarende “OnPremise” version på eget servermiljø bliver frigivet ultimo 2018.

Der er således med annonceringen og frigivelsen af Business Central åbnet op for en helt ny og spændende Microsoft Dynamics NAV verden, hvor bl.a. opgraderinger og tilkøb af tillægsmoduler bliver betydeligt nemmere via bl.a. Extensions og AppSource teknologierne.

Hos NAV-Vision forventer vi at markedet vil tage godt i mod den nye Business Central i de kommende år, både i forhold til opgraderinger af eksisterende NAV-installationer og konverteringer fra andre systemer som fx C5, XAL, UniConta mv. til Business Central.

År 2018 er ligeledes året hvor NAV-Vision igen leverede et rekordregnskab, som i den grad beviser at vi gør noget rigtigt. Vi er stolte, ydmyge og ikke mindst taknemmelige for det store stykke arbejde vore fantastiske medarbejdere yder til vore gode og loyale kunder. At blive hædret med en titel som Børsen Gazelle 2018 efter 4 år i træk siden starten af virksomheden, med vækst på både top- og bundlinje er ligeledes en stor anerkendelse af vores daglige arbejde.

Vi har derfor kun positive forventninger til endnu et spændende år med vækst på både medarbejder og kundesiden.

2017
Fortsat vækst med NAV2017 frigivelse

Microsoft frigav ultimo oktober 2016 den nyeste Microsoft Dynamics NAV2017, og der er ingen tvivl om at denne løsning for alvor kom til at sætte sit præg på markedet i 2017.

NAV-Vision har gennem hele år 2017 gennemført adskillige NAV2017 opgraderinger og nye implementeringer hos vore kunder. Der er ligeledes allerede indgået aftaler om flere spændende projekter hos både nye og eksisterende kunder i 2018.

År 2017 blev ligeledes et år hvor vi parallelt med en betydelig omsætningsvækst også foretog en del investeringer, der skal være med til at understøtte og forankre væksten i de kommende år.

Vi går således ind i 2018 med stor optimisme og tro på, at endnu et godt og spændende år ligger forude for NAV-Vision.

2016
Vækst i både medarbejdere og kunder

Med afsæt i den igangsatte vækstplan blev år 2016 året, hvor væksten for alvor satte ind. Vi bød både velkommen til en række dygtige medarbejdere fra branchen og en ikke mindst en række spændende kunder.

Alle sammen ønskede at være en del af NAV-Vision’s rejse og værdsætter vores tilgang til et langvarigt samarbejdsforhold, der skaber værdi for begge partner.

År 2016 blev ligeledes året hvor vi endnu engang leverede et flot årsregnskab pr. 30/6, hvor indtjeningen på trods af investeringen i væksten følger med virksomhedens samlede omsætningsvækst.

Med udgangen af 2016 forventer NAV-Vision således, at være 10 medarbejdere og repræsenteret på kontorer i både Aarhus og Aalborg.

2015
Klar til eksekvering på vækstplan

2015 blev året hvor NAV-Vision for alvor satte gang i eksekveringen af en vækstplan for virksomheden.

En af Microsoft Dynamics NAV branchens mest erfarne og anerkendte profiler Kim Hvilsted tiltrådte, som partner og markedsdirektør i NAV-Vision med henblik på, at drive den fremtidige vækst.

Målet var klart – vi ønskede at udvikle og udbygge vores virksomhed, som en moderne og innovativ Microsoft Dynamics NAV partner med nogle af branchens bedste medarbejdere, og vigtigst af alt et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vore kunder i dagligdagen.

2014
Succesfuldt første år

NAV-Vision’s første år med etableringen af virksomheden blev gennemført med succes.

Udover etableringen af det strategiske partnerskab med Microsoft omkring Microsoft Dynamics NAV blev der indgået adskillige øvrige strategiske partnerskaber med henblik på, at kunne levere komplette IT-forretningsløsninger til vore kunder.

Tilgangen af kunderne der ønskede at samarbejde med NAV-Vision om deres Microsoft Dynamics NAV løsning overraskede os særdeles positivt, og indikerede en tillid og tro på at NAV-Vision var en partner man anerkendte og troede på i det lange løb.

Platformen for NAV-Vision var således skabt på bare et enkelt år og endda uden behov for hverken lån eller andre kreditfaciliteter.

2013
Etablering af virksomheden

NAV-Vision blev stiftet den 1. januar 2013 af 4 partnere, som har flere års praktisk erfaring fra bl.a. produktionsvirksomheder og revisionsbranchen. Derudover har alle adskillige års erfaring med rådgivning, analyse, udvikling og implementering af Microsoft Dynamics NAV/Navision løsninger.

Vi har gennem alle årene samarbejdet med såvel mindre som store produktions-, handels-, servicevirksomheder.

Derfor kender vi kerneprocesserne i Jeres forretning og kan give kompetent og seriøs sparring inden for disse områder.

Vi lægger vægt på anvendelse af standardløsninger indenfor NAV, og skabe størst mulig værdi for vores kunder.

NAV-Vision fokuserer 100% på Microsoft Dynamics NAV/Navision og har desuden indgået strategiske samarbejder med leverandører af standardiserede tillægsløsninger til NAV, så vi kan tilbyde vores kunder komplette forretningsløsninger.

NAV-Vision blev således etableret på baggrund af mange års brancheerfaring og et brændende ønske om, at komme tæt på vore kunder i det daglige samarbejde med henblik på både forretningsmæssig sparring og aktiv anvendelse af IT-platformen i virksomhedens forretningsstrategi.