Søg
Close this search box.

MICROSOFT POWER AUTOMATE & RPA

Automatiser dine forretningsprocesser med workflows & RPA

Microsoft Power Automate & RPA

Byg nemt og hurtigt workflows der automatiserer dine forretningsprocesser

Microsoft Power Automate (tidligere Microsoft Flow) er et cloudbaseret værktøj, som gør det hurtigt og effektivt at etablere automatiserede arbejdsprocesser, der går på tværs af de IT-løsninger man anvender i dagligdagen.

RPA – Robotic Process Automation – er efterhånden blevet et fokusområde for mange virksomheder i forhold til at automatisere administrative rutineopgaver i hverdagen.

Man kan enten opbygge sine helt egne flows eller tage udgangspunkt i de skabeloner, der følger med løsningen fra Microsoft.  

Et eksempel på et workflow der kan bygges i Microsoft Power Automate fx. være:

“Automatisk fremsendelse af godkendelsesmail til leder ved ændring af kreditmax på debitor i Microsoft Dynamics NAV eller Business Central”

Med Power Automate kan man ligeledes optage sine handlinger i forbindelse med en given arbejdsopgave, og på denne måde få automatiseret denne arbejdsfunktion fremadrettet.

Dette optimerer både kvaliteten og tidsforbruget i forbindelse med de mere trivielle arbejdsopgaver i dagligdagen.

Læs mere om Microsoft Power Automate – eller se en kort introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Microsoft Power Automate ?

Workflows giver processikkerhed

Anvendelse af workflows i virksomhedens arbejdsgange sikrer både kvaliteten og fremdriften i den daglige opgavehåndtering.

Kan anvendes til både små og store opgaver

Både små og større opgaver kan med fordel håndteres via definerede workflows, som sikrer den ønskede proces fra start til slut.

Power Automate går på tværs af teknologier

Med Power Automate platformen kan man bygge workflows der går på tværs af flere teknologier som fx. Dynamics NAV/BC, Outlook mv.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.