Søg
Close this search box.

MICROSOFT POWER BI

Gør dine forretningsdata til værdifuld forretningsindsigt og beslutningsstøtte

Microsoft Power BI

Visualisér og analysér dine forretningsdata til brugbar viden

Med Microsoft Power BI får du et cloud baseret data analyse værktøj, der med enkelte klik giver dig mulighed for at visualisere og analysere dine forretningsdata.

I Microsoft Power BI kan man lave analyser, rapporter og dashboards baseret på mange forskellige datakilder, og herunder naturligvis også Microsoft Dynamics NAV & Business Central data. 

Microsoft Power BI er således et intuitivt og effektivt værktøj til at skabe værdifuld overblik, og beslutningsstøtte i dagligdagen på alle niveauer i virksomheden.

Med Microsoft Power BI har man altid tilgang til sine analyser fra både PC, Tablet og sin Smartphone.

Læs mere om Microsoft Power BI – eller se en kort introvideo.

Se priser og en sammenligning af Microsoft Power BI Pro og Premium versioner.

Afspil video

Hvorfor vælge Microsoft Power BI ?

Nemt og hurtigt at komme igang

Én af de store styrker ved Microsoft Power BI er, at det er nemt og hurtigt at komme igang med de første analyser på sine egne forretningsdata.

Værdifuld viden og beslutningsstøtte

Der ligger ofte masser af værdifuld viden gemt i virksomhedens forretningsdata, som kan gøres tilgængelig i det daglige arbejde.

En løsning man nemt kan vokse med

Når først man er kommet igang med datavisualisering og analyse i Microsoft Power BI kan man ofte få glæde af løsningen på mange andre områder.

Ønskes yderligere information

Kontakt Ole Husted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.