Søg
Close this search box.

MICROSOFT POWER APPS

Byg apps der effektiviserer og moderniserer dine forretningsprocesser

Microsoft Power Apps

Byg nemt og hurtigt apps der digitaliserer dine forretningsprocesser

Med Microsoft Power Apps platformen er det nemt og intiutivt at bygge brugerdefinerede apps, der kan anvendes på både mobile enheder og web.

Platformen er både tiltænkt den erfarne systemudvikler og den mindre erfarne udvikler, og kræver således ikke at man har et avanceret teknisk kendskab til programmering.

Der kan tages udgangspunkt i en række foruddefinerede skabeloner fra Microsoft, som således gør det nemt og hurtigt at komme igang med at bygge og tilpasse sin egen app.

Microsoft Power Apps integrerer ligeledes med en lang række andre systemer, som din virksomhed eventuelt allerede anvender – herunder Microsoft Dynamics NAV & Business Central, Microsoft Power BI, SharePoint mv.

Læs mere om Microsoft Power Apps – eller se en kort introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Microsoft Power Apps ?

Altid adgang til dine apps hvor du har brug for dem

Microsoft Power Apps er kompatibel med både Windows, Android og iOS enheder, hvilket betyder at de kan anvendes når man er på farten.

Cloud baseret løsning uden server behov

Løsningen indgår som en del af Microsoft cloud platformen og kræver således ingen teknisk installation af server og infrastruktur.

Byg Power Apps og del med kollegaerne

Platformen er bygget så det er nemt og intuitivt for brugerne, at bygge og dele apps uden kendskab til avanceret programmering.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.