Søg
Close this search box.

CONTINIA EXPENSE MANAGEMENT

Håndtér medarbejdernes rejseafregninger, diæter og kørselsregistrering direkte i Microsoft Dynamics NAV & Business Central

Continia Expense Management

Rejseafregninger, diæter og kørselsregistrering

Med Continia Expense Management er det nu langt lettere at håndtere og administrere medarbejdernes rejseafregninger, diæter og kørselsregistrering.

Udover en betydelig lettere bilagsregistrering for medarbejderen, bliver de administrative opgaver i bogholderiet nemt og enkelt håndteret direkte i Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

  • Rejseafregninger
  • Diæter
  • Kørselsregistreringer

 

Expense Management udvikles og vedligeholdes af virksomheden Continia, som gennem en årrække har været kendt for at udvikle certificerede tillægsmoduler af høj kvalitet. Løsningen leveres og implementeres af stort set samtlige Microsoft Dynamics NAV/BC partnere i Danmark. Som kunde får du således både sikkerhed for løsningens fremtidige udvikling, og fleksiblitet i forhold til valg af Dynamics NAV/BC partner.

Læs mere om Continia Expense Management – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Continia Expense Management ?

Komplet rejseafregning og diæter

Håndtér alle udgiftsbilag og diæter i forbindelse med medarbejdernes rejser direkte i Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

Håndtér kørselsregistrering

Medarbejdere på farten kan registrere deres kørselsregistrering direkte i appen med Google Maps integration.

Afstem med kreditkort transaktioner

Importer kreditkorttransaktionerne i Microsoft Dynamics NAV og Business Central og match mod udgiftsbilag.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.