Søg
Close this search box.

NAVEKSA CAD-CONNECT

Opret varer, styklister og ruter fra dit CAD-system direkte i Microsoft Dynamics NAV & Business Central

Naveksa CAD-Connect

Integration til dit CAD-system

Med Naveksa CAD-Connect til Microsoft Dynamics NAV og Business Central opnår man en smidig og hurtig oprettelse af varer, styklister, ruter og operationer ved overgangen fra konstruktion til produktion.

Anvender man Autodesk, Solidworks, Inventor eller lignende systemer til sine tekniske tegninger, så  giver Naveksa CAD-Connect mulighed for at omdanne konstruktionsstyklister fra CAD-systemet til produktionsstyklister i Microsoft Dynamics NAV og Business Central indeholdende varer, ruter og operationer.

Man eliminerer således indtastningsfejl og sparer tid i forbindelse med oprettelse af konstruktionsdata i sin Microsoft Dynamics NAV og Business Central løsning.

Læs mere om Naveksa CAD-Connect – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Naveksa CAD-Connect ?

Spar tid og eliminér fejlmuligheder

Udvekslingen af data mellem dit CAD-system og din ERP-løsning sparer tid og eliminerer fejl ved overgangen fra konstruktion til produktion.

Anvend varenumre fra ERP-systemet

Med Naveksa CAD-connect kan konstruktøren hente varenumre fra Microsoft Dynamics NAV og Business Central til tekniske tegninger.

Samlet overblik i ét skærmbillede

Naveksa CAD-Connect tilbyder et intuitivt cockpit til overførsel og modelléring af styklister og ruter til produktionsstyring i ERP-løsningen.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.