Søg
Close this search box.

NAVEKSA MAKE-TO-ORDER

Planlæg og styr din “make to order” og “engineering to order” produktion i Microsoft Dynamics NAV & Business Central

Naveksa Make-To-Order

Projektordre og ordreproduktion

Med Naveksa Make-To-Order til Microsoft Dynamics NAV & Business Central kan man nemt planlægge og styre sin “make to order” og “engineering to order” produktion.

Man kan med dette modul reducere sine omkostninger til både planlægning, lager og totale produktionsomkostninger, idet man opnår en større fleksibilitet i relation til sine styklister og aktivitetsdatoer.

Naveksa Make-To-Order kan anvendes til, at ændre projekt produktionsordre datoer i Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

Løsningen er således et enkelt og intuitivt værktøj til omplanlægning og ændring af datoer i (multi-line) ordreproduktion.

Læs mere om Naveksa Make-To-Order – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Naveksa Make-To-Order ?

Styring og re-planlægning

Naveksa Make-To-Order giver produktionsplanlæggere og operatører mulighed for, at styre ændringer og genplanlægge produktionsordrer.

Større gennemskuelighed i processen

Re-planlæg igangværende produktionsordrer med valgfri forlæns, baglæns eller ”flaskehals”-principper og større gennemskuelighed i processen.

Godt værktøj til ordreproduktion

Er man en ordre- eller projektorienteret produktionsvirksomhed er dette et godt og effektivt værktøj i dagligdagen.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.