Søg
Close this search box.

CONTINIA DOCUMENT OUTPUT

Send elektroniske dokumenter direkte fra din Microsoft Dynamics NAV & Business Central løsning

Continia Document Output

Elektronisk dokumentafsendelse - PDF, OIO og XML

Med Continia Document Output til Microsoft Dynamics NAV og Business Central sparer du både tid, og porto i forbindelse med fremsendelse af elektroniske dokumenter til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Løsningen indeholder mulighed for at afsende dokumenter som PDF-filer vedhæftet en e-mail, eller alternativ i elektroniske formater som fx. OIO- og XML-formaterne.

Den indeholder ligeledes en lang række færdige e-mail skabeloner, som hver har en tilknyttet rapport, og oplysningerne om hvem der skal modtage den. Det eneste du skal gøre, er at tilpasse e-mailen til din egen profil – så er du i gang.

Læs mere om Continia Document Output – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Continia Document Output ?

Send dokumenter som PDF-filer

Spar tid og porto på automatisk fremsendelse af forretningsdokumenter til dine samarbejdspartnere, som PDF-filer vedhæftet en e-mail.

Send OIO- og XML-dokumenter

Mulighed for afsendelse af elektroniske forretningsdoklumenter i OIO- eller XML-formater til dine forretningsforbindelser.

Færdige e-mail skabeloner

Gør brug af de mange færdige e-mail skabeloner til de forskellige forretningsdokumenter, og kom hurtigt i gang med løsningen.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.