Søg
Close this search box.

VORES VÆRDIER

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft Dynamics branchen

Mission

Vi er katalysator for vækst og realisering af ambitiøse kunders forretningspotentiale gennem dedikerede og troværdige medarbejdere.

Vision

Vi gør det enkelt at understøtte komplekse forretningsprocesser gennem innovative og værdiskabende IT-forretningsløsninger.

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft Dynamics branchen – en arbejdsplads, hvor teknologierne, det faglige fællesskab og ønsket om at levere den bedst mulige kundeservice i fælles fokus.

Vi har ikke travlt med at blive størst hurtigst muligt. Vi ønsker en afbalanceret vækst mellem kunder, medarbejdere og kompetencer, således vi kan holde fast i vores vigtige målsætning, om at levere de rigtige løsninger til vore kunder via kompetente og værdiskabende medarbejdere.

Vores fokus ligger på at bygge et solidt og langtidsholdbart fundament baseret på en stærk og kompetent organisation, der kan understøtte den fortsat stigende tilgang af nye kunder.

Vi stræber efter at levere den optimale kundeservice hver eneste dag, og kan se en tydelig effekt i både tilfredsheden hos vore eksisterende kunder, og i tilgangen af nye kunder, der bliver anbefalet af tage kontakt til NAV-Vision.

Vi har en række stærke værdier og ved, at vore medarbejdere er vores vigtige aktiv for fremtiden.

Vores fokus på medarbejdertrivsel og gode rammer på arbejdspladsen er derfor noget af det, der står højst på vores agenda hver eneste dag.

Lad os derfor gerne tage en ganske uforpligtende snak om dine ønsker til fremtiden og se om, der kan være basis for et godt fremtidigt samarbejde hos en spændende virksomhed i fortsat vækst.