Søg
Close this search box.

AALBORG ELLER VIBORG

 

Søg uopfordet

NAV-Vision er hele tiden på udkig efter nye talenter indenfor BC/NAV verden – er det måske dig?

 

Søg uopfordret

Fandt du ikke hvad du søgte under vores ledige stillinger, så frygt ikke. NAV-Vision er hele tiden på udkig efter nye talenter indenfor BC/NAV verden, og vi er derfor altid åbne for at høre hvad du kan tilbyde os. Du har mulighed for at søge uopfordret gennem denne side.

Efter vi har modtaget din ansøgning, gemmer vi den i op til 6 måneder, og kontakter dig hvis der skulle være en stilling som du passer til.

Du kan i det følgende læse mere om hvad vi normalt leder efter, samt læse mere om virksomheden.

Profiler vi ofte leder efter:

NAV-Vision tæller i dag 19 medarbejdere der fordeler sig på konsulenter (Økonomi og Logistik & Produktion), systemudviklere, projektledere og HR/rekruttering. Det vil ofte være indenfor felterne forretningskonsulent, systemudvikler og projektleder at vi søger nye profiler. 

Vi forventer at vores medarbejdere levere høj faglig sparring, god kundeservice og ikke mindst hjælpe kunderne med at skabe størst mulig forretningsmæssig værdi gennem anvendelse af deres Microsoft Dynamics NAV, Business Central og løsninger i Microsoft Power Platform. Derfor får du nogle af de dygtigste og bedste kollegaer, som allerede er førende indenfor de nyeste teknologier. Vi har et udviklingsteam, hvor samarbejdet er i fokus og fagligheden høj. 

Det vigtigste for os når vi ansætter nye medarbejdere, er at der en tydelig drivkræft for dine samt kundernes projekter. Vi vægter vores faglighed højt og søger ofte erfarne medarbejdere, der har arbejdet med BC/NAV og/eller har erfaring med 3. parts moduler fra bl.a. Continia, JobManager m.v. i flere år. Dette kan være fra begge sider af bordet.

Det skal dog nævnes at hvis drivkræften samt kemien er der, er mangle på erfaring ikke altid ensbetydende med et afslag.

Kultur

Hvis du besøger et af vores kontorer, skal du ikke lade sig narre af stilheden. Det kan godt være at der er stille når vi arbejder, men det er ikke ensbetydende med at vi ikke har en god social kultur, med grin og hygge i hverdagen. Vi vægter gensidig tillid højt og har derfor en arbejdskultur hvor der er højt til loftet.

Vi tilbyder:

– Attraktiv lønpakke

– Kantineordning

– Fokus på personlig og faglig udvikling

– Mulighed for hjemmearbejde

– Sundhedssikring

– Flexible hverdage

– Frit valg mellem vores to kontorer, Viborg og Aalborg

Om NAV-Vision

NAV-Vision har siden 2013 leveret Microsoft Dynamics NAV, Business Central og Microsoft Power Platform løsninger til en lang række industrier, her iblandt: Handel, Service, Projekt og produktion.

Vi har siden starten arbejdet målrettet for at skave en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft partnerkanalen, hvor løsningerne, det faglige fælleskab og ønsket om at levere den bedst mulige kundeservice er i fokus hver eneste dag.

Hos NAV-Vision lægger vi stort vægt på, at man som medarbejder, brænder for at tage ansvar og er med til at skabe et godt socialt og fagligt miljø i forhold til både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø blandt kollegaer med “højt til loftet” i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i Aalborg og Viborg.

Send din ansøgning i dag

Lyder ovenstående interessant – og kunne du tænkte dig en uforpligtende dialog om at blive en del af NAV-Vision og vores stærke team, så send din ansøgning via knappen “Ansøg om dette job” eller du sende din ansøgning til job@nav-vision.dk.

Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte Ole Husted på ohu@nav-vision.dk eller telefon +45 4130 8708

OBS: ved at sende din ansøgning, giver du NAV-Vision tilladelse til at gemme dit CV og ansøgning i op til 6 måneder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at skrive til job@nav-vision.dk eller telefon +45 4130 8700.

Ansættelsessted Aalborg eller Viborg

Ansættelsestype – Fuldtid

Kontakt

Helle Kanstrup Poulsen

HR Konsulent

AALBORG ELLER VIBORG

Søg uopfordret

NAV-Vision er hele tiden på udkig efter nye talender indenfor BC/NAV verden – er det måske dig?