Søg
Close this search box.

CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

Håndtér betalinger og bankafstemning direkte fra Microsoft Dynamics NAV & Business Central

Continia Payment Management

Betalinger og bankafstemning

Vores samarbejdspartner Continia leverer løsninger, der håndterer bankbetalinger og bankafstemning direkte fra Microsoft Dynamics NAV & Business Central.

For at kunne have en god og driftssikker løsning kræver det, at du altid har det rigtige og aktuelle bankformat til rådighed og du er i stand til at oprette enhver form for betalingsmetode, der kan sendes til banken. Det har Continia garanteret i over 20 år – og lige nu nyder mere end 3.500 virksomheder med Microsoft Dynamics NAV & Business Central godt af dette.

Om du arbejder med den nyeste Microsoft Dynamics NAV & Business Central version eller en ældre version – helt ned til version 3.01 – så har Continia en betalingsløsning, der passer til din virksomhed.

Læs mere om Continia Payment Management – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Continia Payment Management ?

Håndtér hele betalingsprocessen

Samler og optimerer alle funktioner til indbetalinger, udbetalinger og bankafstemning i én og samme løsning.

IBAN-opslag til kreditorkonti

Med IBAN-opslag kan man oprette kreditors bankkonto alene ved indtastning af IBAN-nummeret og effektiviser betalingsprocessen.

Direkte kommunikation med banken

Eliminér behovet for manuel import og eksport af betalings- og bankkontofiler med direkte kommunikation via Bank Connect.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.