Søg
Close this search box.

JET REPORTS

Rapportering til Microsoft Dynamics NAV & Business Central direkte i Excel

Jet Reports

Excel-baseret rapporteringsværktøj

Med Jet Report til Microsoft Dynamics NAV & Business Central kan man nemt og hurtigt generere “real time” Excel rapporter, og analyser baseret på data i sin Microsoft Dynamics NAV & Business Central løsning.

Jet Reports er således et godt og effektivt værktøj til, at skabe overblik og beslutningsstøtte i hverdagen. 

Når rapporter og analyser er bygget i Jet Reports kan data opdateres med blot et enkel klik i Excel.

Det er ligeledes muligt at opsætte automatisk distribution af opdaterede rapporter, og analyser til de relevante medarbejdere i organisationen.

Jet Reports er således et godt og simpelt alternativ til en decideret Business Intelligence løsning med større, og mere avancerede analyse og rapporteringsbehov.

Læs mere om Jet Reports – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Jet Reports ?

Excel-baseret brugergrænseflade

Jet Reports er bygget i Microsoft Excel, og er således en velkendt og brugervenlig løsning for langt de fleste brugere der allerede anvender Microsoft Excel i dagligdagen.

Undgå fejl og dobbeltindtastning

Jet Reports er integreret med Microsoft Dynamics NAV & Business Central databasen, og opdaterer således data med et enkelt klik eller automatiske rapporter.

Personlige rapporter og dashboards

Med Jet Reports er det nemt at give medarbejdere i virksomheden adgang til specifikke rapporter, og dashboards i Excel med relevans for netop dem.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.