Søg
Close this search box.

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE

Markedets bedste løsning til Fakturascanning og Workflow direkte i Microsoft Dynamics NAV & Business Central

Continia Document Capture

Fakturascanning og godkendelsesworkflow

Optimer og effektiviser din virksomheds håndtering af købsfakturaer med Document Capture til Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

Med Document Capture slipper du for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer.

Efter en hurtig scanning bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV og Business Central, klar til godkendelse i et fleksibelt workflowsystem.

I det digitale arkiv får du ligeledes hurtig og enkel adgang til de originale købsfakturaer, så du slipper for turen ned i arkivet når en gammel købsfaktura skal fremfindes igen.

Document Capture leveres og implementeres af stort set samtlige Microsoft Dynamics NAV og Business Central partnere. Som kunde får du således både sikkerhed for løsningens fremtidige udvikling, og fleksiblitet i forhold til valg af Dynamics NAV og  Business Central partner.

Document Capture kan anvendes fra Microsoft Dynamics NAV version 3.70 og fremefter.

Læs mere om Continia Document Capture – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Continia Document Capture ?

Markedets bedste løsning

Continia er gennem mange år garant for kvalitet, sikkerhed for fremtidig vedligehold og ikke mindst leverandør uafhængighed.

Mange forskellige funktioner

Løsningen indeholder mange funktioner som understøtter både de simple og mere avancerede behov for fakturascanning.

Mulighed for webgodkendelse

Med Continia Online kan brugerne se og godkende fakturaer direkte i en webportal, uden at skulle ind i NAV eller Business Central.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.