Søg
Close this search box.

E-BUSINESS

Integrér din Microsoft Dynamics NAV og Business Central løsning med din eBusiness platform

eBusiness

Integration til din eBusiness-løsning

E-handel er i en rivende udvikling og stiller efterhånden store krav til velfungerende forretningsprocesser.

Dette gælder både indenfor Business-to-Business (B2B) og Business-to-Consumer (B2C) segmenterne.

Der findes adskillige webshops på markedet som for de flestes vedkommende også tilbyder teknologi, der gør det muligt at integrere med virksomhedens forretningssystem (ERP), som eksempelvis Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

Integrationen sikrer bl.a. korrekt beregning af ordre, lagerinformationer, håndtering af priser og produktinformation mv.

Alt sammen noget der effektiviserer forretningsgangen i forbindelse med webshops mv. og ikke mindst giver kunden en god oplevelse.

NAV-Vision har gennem tiden været involveret  i udarbejdelse af integration til en række forskellige webshops, og vi indgår gerne i en dialog om netop din virksomheds behov for integration til Jeres eBusiness løsning.

 

Hvorfor vælge eBusiness ?

Skalér forretningen internationalt

Med en velfungerende eBusiness løsning kan man skalére sin forretning internationalt og tilbyde sine kunder adgang til at handle 24-7-365.

Giv kunder og partnere bedre service

Kunder og samarbejdspartnere kan få adgang til vigtige informationer og data, som øger kundeservicen og effektiviserer samarbejdet.

Digitalisering er i stadig vækst

Fremtiden byder på fortsat vækst indenfor digitalisering af processerne via diverse eBusiness løsninger, der understøtter samarbejdet.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.