Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

SIMPLE OBJECT DESIGNER

Lav tilpasninger til Business Central uden programmering

Hougaard.com - Simple Object Designer

Lav dine egne tilpasninger til Business Central uden programmering

Vores samarbejdspartner Hougaard.com udvikler forskellige værktøjer til Business Central Cloud løsningen – herunder deres Simple Object Designer.

Med dette modul får kunder afgang til selv at kunne lave tilpasninger til Business Central Cloud løsningen uden behov for at kunne programmere.

Det er mulighed for at oprette nye felter og tabeller, tilpasse skærmbilleder og rapporter, samt arbejde med API’ere.

Det er således et effektivt værktøj til at kunder selv kan lave udvalgte tilpasninger i Business Central Cloud løsningen, men det skal samtidig bemærkes, at disse tilpasninger ikke kan anvendes i den forretningslogik man får udviklet af sin Business Central Partner. Det skal ligeledes bemærkes at vi anbefaler der aftales et specifikt object nummer range med Business Central partneren, således kundens egen specialudvikling i SOD ikke anvender samme objekt ID som kundens almindelige systemudvikling. Vi anbefaler ligeledes at GITHUB integrationen bliver sat op ved installation således, NAV-Vision har mulighed for at tilgå den kode, der bliver udviklet i SOD.

Læs mere om Hougaard.com – Simple Object Designer – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge Simple Object Designer ?

Lav selv tilpasninger

Med Simple Object Designer modulet får man som kunde mulighed for selv at kunne lave en række mindre tilpasninger til sin Business Central Cloud løsningen uden at skulle programmere.

Hurtig omstilling

Med Simple Object Designer er det hurtigt at lave de mindre systemtilpasninger man har behov for i dagligdagen i forhold til at få Business Central Cloud løsningen til at understøtte sit forretningsbehov bedst muligt.

Reducer omkostninger

Man kan som kunde spare penge på at lave mindre tilretninger selv, fremfor at skulle have sin Business Central Partner til at gøre det.

Kim Hvilsted

Markedsdirektør

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.