Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

ROB-EX SCHEDULER

Avanceret finplanlægningsværktøj produktionsvirksomheder

ROB-EX - Scheduler

Avanceret finplanlægning til produktionen

Virksomheden ROB-EX har i adskillige år udviklet et værktøj til avanceret håndtering af virksomhedens produktionsplanlægning. 

ROB-EX Scheduler er et modulopbygget standard softwareprogram til planlægning, som planlægger produktionen effektivt og smidigt, så kundeservice og produktivitet forbedres.

Planlægningssoftwaren er modulopbygget med mange muligheder, og grundstenen er hovedmodulet Planner. Derudover tilbydes en lang række tillægsmoduler, som dækker forskellige planlægningsbehov i mange typer produktionsvirksomheder.

ROB-EX står for både installation, opsætning og den løbende support på løsningen, og NAV-Vision er typisk kun involveret i etableringen af integrationen til kundens Microsoft Dynamics NAV eller Business Central løsning.

Læs om ROB-EX Scheduler og de enkelte moduler – eller se denne korte introvideo.

Afspil video

Hvorfor vælge ROB-EX Scheduler ?

Avanceret planlægningsværktøj

ROB-EX Scheduler er et avanceret planlægningsværktøj med mange funktioner til produktionsvirksomheder med disse behov.

Kan integreres med de fleste ERP-systemer

Løsningen kan integreres med de fleste ERP-systemer og herunder også Microsoft Dynamics NAV og Business Central løsningerne.

Optimeringsmuligheder og overblik

Mulighed for bl.a. bedre overblik og reducering af gennemløbstid, varer i arbejde, overtid og tidsforbrug til produktionsplanlægningen.

Ønskes yderligere information

Kontakt Kim Hvilsted eller send os en besked for en helt uforpligtende dialog om løsningen i relation til netop din virksomheds ønsker og behov.